over mij

Barbara Meijer

Over mij

Zelf ben ik 15 jaar geleden begonnen met yoga als tegenhanger van mijn drukke bestaan. Ik merkte dat ik het wekelijkse uurtje op de mat echt nodig had om mijn hoofd leeg te maken en op een vriendelijke manier mijn lichaam te ‘trainen’. Ik ben meer yoga gaan doen en uiteindelijk heb ik de teachertrainingen gedaan bij De Nieuwe Yogaschool Amsterdam, de vinyasa teacher training en de yin teacher training. Wat een mooie reis!

Tijdens deze opleidingen heb ik ontdekt dat yoga heel veel meer is dan de asana’s, de oefeningen op de mat. Er zit een indrukwekkende filosofie achter het hele yoga gebeuren en ik ben daar behoorlijk van onder de indruk geraakt. Yoga begint pas als je van de mat afstapt. Tijdens mijn lessen geef ik daarvan een soort sneak preview. Iedere keer een heel klein stukje of een ander aspect. 

Naast een mooie carrière in de communicatie/woordvoering werk ik vanaf 2017 ook als  yogadocent en vanaf 2020 zelfs in mijn eigen studio. Dat wat ik het liefste doe, mag ik nu beroepsmatig doen. Hoe fijn is dat?!

Missie

Gewoon toegankelijke yogalessen, gewoon fijne yogalessen, gewoon veilige yogalessen, gewoon yogalessen waarbij jij je op je gemak voelt, gewoon spierversterkend, gewoon uitdagend maar toch vriendelijk en zacht, gewoon yoga, dat is mijn missie!

Visie

Iedereen moet kunnen genieten van de voordelen van yoga door middel van toegankelijke en veilige lessen.

Waarden