Een prachtige ruimte op landgoed Oxerhof

De yogastudio in Deventer

Op het prachtige landgoed Oxerhof is de yogastudio gerealiseerd in de schuur achter de boerderij aan de Oxerhoflaan 1 in Deventer.

De studio ligt iets verdiept in de grond met een prachtig uitzicht over weiland en bos. Het is een fijne, lichte, sfeervolle ruimte waar je je welkom zult voelen.

Over de studio

De studio is duurzaam gebouwd. Voor de bouw zijn bomen uit eigen bos gebruikt en er is zoveel mogelijk tweedehands -en afval materiaal gebruikt.

Er zijn voldoende parkeerplaatsen langs de weg naast of tegenover de boerderij. De studio is te vinden door het smalle paadje te volgen dat in het weiland rechts naast de boerderij ligt.

In de hal bij de studio is ruimte voor je spullen en er is een toilet aanwezig. Alle materialen – zoals yogamatten, blokken, bolsters en kussens – zijn aanwezig in de studio.

Zo kom je er (Google maps)

Aan de studio doe je je best om het zo aangenaam mogelijk te maken. Ik vind het een prettige ruimte met veel licht inval.

De studio is landelijk gelegen het geeft rust.

Riande

Ik merk dat het mijn balans heeft verbeterd, mijn lichaam heeft versterkt. Ook tijdens andere sporten merk dat ik me meer bewust ben van wat en hoe ik iets doe. Ik denk erbij aan de tips tijdens de yogalessen.

De lesruimte is prettig, schoon, licht en mooi gelegen

Dikla

De manier waarop jij communiceert tijdens de les, uitleg geeft over de bepaalde houdingen en wat dat met je kan doen etc. vind ik erg prettig.

Jouw studio voelt als een warme deken.

Claudia

Ervaar het zelf

Wil je eerst overleg of meer informatie, stuur me dan een berichtje!