Workshops

Workshops

Cosy after kerst yin yoga workshop
Dinsdag 28 december 2021
10.30 – 12.30 uur

Een extra lange yin yoga les.  Ontspannend, maar ook uitdagend. Yin yoga is een hele rustige vorm van yoga en de manier om bindweefsel en gewrichten te herstellen en te versterken. Bij yin yoga blijf je langer in de houdingen, zo stimuleer je de diepere lagen in je lichaam en heb je meer tijd om je grenzen te verkennen en te verleggen. De houdingen zijn bijna allemaal zittend of liggend. 

Cosy after kerst yin yang yoga workshop
Dinsdag 28 december 2021
15.00 – 17.00 uur

Even een moment voor jezelf, even lekker rekken en strekken? Dan is deze cosy after kerst workshop wat voor jou! In deze extra lange yin yang les gaan we van zachte vriendelijke oefeningen naar een paar krachtige houdingen om vervolgens weer te ontspannen in zachtere houdingen. De workshop is geschikt voor iedereen.

Rice and shine yoga workshop
Donderdag 30 december 2021
10.30 – 12.30 uur

Rice and shine! Een extra lange heerlijke ochtend yoga sessie. Even een moment voor jezelf waarin je helemaal kunt ontspannen en nieuwe energie op kunt doen. De les is geschikt voor iedereen: beginner, gevorderde, moe, uitgeslapen, gestrest of helemaal zen. We doen zachte ontspannende oefeningen, maar ik daag je ook uit met wat krachtigere oefeningen.

De workshops kosten 25 euro per workshop, heb je een maandabonnement dan betaal je 20 euro per workshop.

Opgeven kan via de knop Boek nu … je komt dan in het boekingssysteem Momoyoga. Als je voor het eerst boekt, moet je een account aanmaken en dan kun je de workshop boeken. Je koopt dan eerst het ‘product’ Workshop en daarna  schrijf je je in voor de workshop.