praktische info

praktische info

Veiligheid en gezondheid staan voorop. Gewoon yoga by Barb volgt daarom het protocol van De Vereniging van Yogascholen Nederland. Hieronder lees je de (belangsrijkste) maatregelen. Laten we vooral rekening houden met elkaar en zorgen dat we samen veilig yoga kunnen (blijven) beoefenen.
* Voor ventilatie blijven de ramen open tijdens de les. Neem daarom je eigen dekentje en warme kleding mee. Helemaal koud wordt het gelukkig niet in de zaal, er is een houtkachel die de ruimte blijft verwarmen.
* Ben je ziek of heb je verkoudheidsklachten blijf dan thuis en volg de les via Zoom.
* De matten in de zaal liggen zo dat er 1,5 meter tussen jou en de volgende yogi zit. Leg je eigen matje op de matten die al klaar liggen in de zaal en verplaats deze matten niet.
* Neem een handdoek of kussensloop mee als je gebruik wilt maken van de probs (kussens en blokken).
* Kom niet te vroeg naar de les en maak na de les snel weer ruimte voor de volgende groep yogi’s. Tussen de lessen zit 20 minuten, dus tijd genoeg om te kunnen wisselen zonder elkaar in de weg te lopen.
* De docent geeft alleen verbale aanwijzingen en demonstreert de asana’s vanaf haar eigen mat.
* Begroet de andere yogi’s met een grote glimlach of met namaste in plaats van met een knuffel.

* Bij Gewoon Yoga by Barb zijn yoga matten, meditatiekussens, yogablokken en dekentjes aanwezig.
* Je eigen mat of probs meenemen mag altijd.
* Draag tijdens de les makkelijk zittende kleding.
* Yoga wordt op blote voeten gegeven. Yin yoga kan op sokken.
* De lessen bij Gewoon Yoga bij Barb duren 70 minuten.
* Een gemiste les bij Gewoon Yoga by Barb kan worden ingehaald.
* Ben je zwanger of is er sprake van een blessure of klachten, laat de docent het weten voor aanvang van de les. Dat mag uiteraard ook via een digitaal berichtje voorafgaand aan de les.

Abonnementen en losse lessen bij Gewoon Yoag by Barb kun je inplannen via het online boekings en betaalsysteem Momoyoga.

In Momoyoga kun je je eenvoudig  afmelden als je een keer niet kunt. Je kunt dan meteen een inhaalles inplannen.

Gewoon Yoga by Barb werkt met gekwalificeerde docenten en zorgt altijd voor lessen en workshops van hoge kwaliteit. Toch bestaat de kans op een blessure of letsel tijdens een les of workshop. Door deelname aan een les, workshop of retraite bij, of verzorgd door, Gewoon Yoga by Barb, aanvaardt de deelnemer dit risico op een blessure en/of letsel. 

Gewoon Yoga by Barb aanvaardt geen aansprakelijkheid voor lichamelijk en/of geestelijk letsel of blessures, verlies of schade, verband houdende met het volgen van lessen en/of deelname aan workshops, en/of retraites bij, of verzorgd door, Gewoon Yoga by Barb.

Het boeken van een les kan eenvoudig via Momoyoga. Klik daarvoor op Boek een les. Wil je je uitschrijven voor een les dan kan dat gratis tot 16 uur voor de les, daarna wordt het tegoed niet teruggegeven. Inschrijven voor een les kan tot een uur voor aanvang van de les.

Gewoon Yoaga by Barb adviseert het volgende om het risico op een blessure of letsel te verminderen:
• Consulteer een arts voordat je met lessen begint als je er niet zeker van bent dat je helemaal gezond bent, of indien je zwanger bent.
• Als je een blessure hebt, of een ander lichamelijk ongemak, meldt dit dan altijd aan de betreffende docent vóór aanvang van de les, workshop of retraite.
• Luister goed naar de instructies van de betreffende docent en volg deze op. Begrijp je iets niet, vraag het dan aan de docent.

Gewoon yoga by Barb, Barbara Meijer

IBAN: NL55RABO0323344879

KvK: 69376158

Btw: NL001587781B84

Adres: Oxerhoflaan 1, 7428 MB, Deventer

Mobiel:0623109977

email: gewoonyoga@hotmail.com