Gewoon Yoga by Barb - Barbara Meijer

Over mij

Barbara Meijer

Ik zou het heel mooi vinden als jij de voordelen van yoga gaat ervaren. Lichaam en geest zijn altijd verbonden. Je lichaam weet precies wat er met je aan de hand is, vaak nog eerder dan dat jij dat in de gaten hebt. Ik hoop dat je leert herkennen wat jouw lichaam jou te vertellen heeft en dat je dit kunt gebruiken in je dagelijks leven. Als het leven erom vraagt, maar ook om gewoon in balans door het leven te gaan.

Dit is wat ik het liefste doe

Naast een mooie carrière in de communicatie/woordvoering werk ik sinds 2017 ook als yogadocent en vanaf 2020 zelfs in mijn eigen studio. Dat wat ik het liefste doe, mag ik nu beroepsmatig doen.

Hoe fijn is dat?!

Gewoon toegankelijke yogalessen,
gewoon fijne yogalessen,
gewoon veilige yogalessen,
gewoon yogalessen waarbij jij je op je gemak voelt,
gewoon spierversterkend en stretchend,
gewoon uitdagend maar toch vriendelijk en zacht,

gewoon yoga, dat is mijn missie!

Gewoon Yoga by Barb - Barbara Meijer

Achtergrond en opleiding

Vinyasa en Yin yoga teacher training

Zelf ben ik 20 jaar geleden begonnen met yoga als tegenhanger van mijn drukke bestaan. Ik merkte dat ik het wekelijkse uurtje op de mat echt nodig had om mijn hoofd leeg te maken en op een vriendelijke manier mijn lichaam en geest  te ’trainen’. Ik ben meer yoga gaan doen en uiteindelijk heb ik de teacher trainingen gevolgd bij De Nieuwe Yogaschool Amsterdam, de vinyasa teacher training, de yin teacher training en de basisopleiding yogatherapeut. Wat een mooie reis!

Tijdens deze opleidingen heb ik ontdekt dat yoga heel veel meer is dan de asana’s, de oefeningen op de mat. Er zit een indrukwekkende filosofie achter het hele yoga gebeuren en ik ben daar behoorlijk van onder de indruk geraakt. Yoga begint pas als je van de mat afstapt. Tijdens mijn lessen neem ik je mee op ontdekkingsreis in de yoga en haar indrukwekkende filosofie.

“Iedereen moet kunnen genieten van de voordelen van yoga door middel van toegankelijke en veilige lessen.”

Barbara

Kom je kennismaken?

Wil je eerst overleg of meer informatie, stuur me dan een berichtje!